Resultats de la cerca frase exacta: 13

Diccionaris terminològics
1. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció, el qual s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
2. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
3. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Suc que ha desprès una peça de carn o de peix durant la cocció i que s'ha espessit i caramel·litzat formant una superfície llisa que s'adhereix al fons del recipient en què es cou. [...]
4. glaça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb què es cobreixen alguns pastissos. [...]
5. ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaça de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. desglaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixatar amb vi, brou, vinagre, etc., la glaça d'un aliment a fi de tornar-la a utilitzar, després d'haver inclinat la cassola per tal d'eliminar-ne els greixos líquids. [...]
7. glaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un pastís amb glaça. [...]
8. dònut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
9. salsa Foyot
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variació de la salsa bearnesa amb glaça de carn. [...]
10. geliu -iva
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Dit del material que es glaça fàcilment i s'esquerda. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>